http://joomlarulit.com/

  • вимірювання масової частки основних компонентів у сплавах на основі дорогоцінних металів неруйнівним методом за допомогою рентгено-флуоресцентного спектрометра.

Для вимірювання необхідно надати зразки матеріалів розміром не менше 5 на 5 мм ( і не більше 10 на 10 см) у сухому, чистому вигляді.

  • вимірювання масової частки золота, срібла, платини та паладію у сплавах на основі дорогоцінних металів хімічними методами.

Для вимірювання необхідно надати зразки матеріалів масою, що забезпечує  виконання аналізу згідно з методиками  і  надає можливість повтору аналізу (в разі необхідності).  Зразки мають бути сухі, чисті, прокатані до товщини не більше 5 мм.

  • вимірювання масової частки золота, срібла, платини та паладію в електролітах, розчинах, покриттях, шламах, ювелірних шліфах і крецах хімічними методами
  • вимірювання масової частки золота, срібла, платини та паладію у вторинній сировині, що містить дорогоцінні метали, хімічними методами.

Для вимірювання необхідно:

якщо матеріал у вигляді металу:

  • надати зразки матеріалів масою, що забезпечує  виконання аналізу згідно з методиками  і  надає можливість повтору аналізу (в разі необхідності). Зразки мають бути сухі, чисті, прокатані до товщини не більше 5 мм;

якщо матеріал у вигляді порошку:

  • надати зразки матеріалів масою, що забезпечує  виконання аналізу згідно з методиками  і  надає можливість повтору аналізу (в разі необхідності). Матеріал має бути приведений до гомогенного стану (сухий, однорідний).

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами:

+380 (44) 486-46-17   

 E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.